Timișoara: accident de muncă pe șantierul Centrului de Mari Arși de la Spitalul Județean – un panou de cofraj a căzut peste el

Un bărbat de 49 de ani, muncitor la Centrul de Mari Arşi care se construieşte lângă Spitalul Judeţean Timişoara, a fost grav rănit, miercuri, după ce un panou de cofraj a căzut peste el.

Medicii au intervenit imediat, iar muncitorul a fost dus de urgenţă în spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Poliţiştii au deschis dosar penal.

La data de 29 mai a.c., în jurul orei 09:21, poliţiştii Secţiei 2 Urbane Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană ar fi suferit un accident de muncă pe un teren pe care s-ar fi desfăşoarat activităţi de construcţii, din municipiu. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului stabilind faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 49 de ani, angajat al unei societăţi comerciale din Timişoara”, a transmis IPJ Timiş.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, precum şi neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”, a mai precizat IPJ Timiş.

Transport ilegal de material lemnos depistat la Nădrag

Aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiștii timișeni au avut o acțiune pe linia combaterii delictelor silvice. Astfel că, au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „transportul cu…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole