Timișoara: o femeie a fost tâlhărită în propria casă – a fost lovită de un bărbat pe care a acceptat să îl primească în locuință și care i-a furt și 1.400 de lei din portofel

Un caz de tâlhărie a avut loc în sudul oraşului Timişoara, în data de 10 mai.

O femeie de 68 de ani s-a întâlnit cu un bărbat pe care îl ştia din vedere dintr-o piaţă agroalimentară şi a acceptat să îl primească la ea acasă.

Bărbatul a devenit agresiv cu scopul de a fura mai multe bunuri de la femeie.

La data de 10.05.2024, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Timişoara, au fost sesizaţi de către o femeie, în vârstă de 68 de ani, cu privire la faptul că, la data de 18.04.2024,  în timp ce se îndrepta spre domiciliul său, situat în municipiul Timişoara, s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-ar fi cunoscut din vedere şi pe care a acceptat să îl primească în imobil. La scurt timp, femeia ar fi fost lovită de către bărbat cu scopul de a sustrage bunuri, ulterior deposedând-o de suma de 1.400 de lei pe care aceasta o avea în portofel”, a precizat IPJ Timiş.

În urma investigaţiilor, poliţiştii l-au identificat pe tâlhar în data de 20 mai, acesta fiind un bărbat de 60 de ani care a fost dus la sediul Poliţiei pentru audieri, fiind reţinut 24 de ore fiind acuzat de tâlhărie calificată.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole