84 de amenzi date ieri pentru lipsa măștii de protecție

Polițiștii timișeni împreună cu polițiștii locali, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, pompierii din cadrul I.S.U. Banat și reprezentanți ai I.T.M Timiș au avut o nouă acțiune în sistem integrat în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19.

Astfel că, în cursul zilei de ieri, la activităţi au participat 342 de forţe de ordine, fiind verificate 111 societăți comerciale, 98 de mijloace de transport persoane, dintre care 30 de mijloace de transport în comun și au fost legitimate peste 2.500 de persoane.

S-au aplicat 86 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 28.000 de lei. Dintre acestea, 84 de amenzi au fost aplicate pentru nepurtarea măștii sanitare și 2 amenzi pentru nerespectarea interdicțiilor privind circulația sau deplasarea.

Polițiștii vor continua și în perioada următoare acțiunile de acest gen.

Razie în Făget. În câteva ore s-au dat 122 de amenzi

Polițiștii din Făget, ai Secției 10 Rurale Făget, ai Serviciului de Investigarea Criminalității Economice Timiș, împreună cu jandarmi, reprezentanți I.T.M. și O.P.C., au acționat, în intervalul orar 09:00-13:00, în orașul…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole