15 căței își așteaptă viitorii stăpâni în cadrul primului târg de adopții

Cățelușii de la Danyflor își așteaptă viitorii stăpâni. Primul târg de adopții din seria celor cinci va avea loc sâmbătă, 21 august, între orele 10-14, pe platforma betonată din Parcul Alpinet, între Flora și Podul Mihai Viteazul(Andrei Șaguna). Vor fi 15 câini, deparazitați, vaccinați, sterlizați, microcipați și foarte sociabili.

„În fiecare zi de sâmbătă la Danyflor, cu sprijinul voluntarilor, se derulează programe de socializare pentru patrupedele aflate în adăpost, programe care fac parte din pregătirea lor pentru adopție. La Danyflor sunt în jur de 400 de câini fără adăpost, cifra fiind diferită în fiecare zi. De pildă, în 12 august erau 426, iar la 1 august erau 412. Timișorenii iubitori de animale pot adopta câini și direct din adăpost, în fiecare zi, în timpul programului de lucru, iar informații detaliate pot fi găsite pe www.danyflor. ro sau pe facebook”, transmit reprezentanții Primăriei Timișoara.

Timișoreni și asociațiile de protecție a animalelor sunt așteptați să se alăture Primăriei Timișoara în acțiunile de promovare a creșterii responsabile a animalelor de companie și adopției câinilor din adăpostul public. Propunerile, sugestiile, cererile de colaborare, participare și voluntariat pot fi trimise pe toată durata campaniei( august-octombrie 2021), pe adresa de e-mail: alexandra.pintea@primariatm.ro sau pot fi înregistrate pe site-ul primăriei, www.primariatm.ro. (sesizari/ mediu, parcuri și spații verzi/  animale fără stăpân)- https://www.primariatm.ro/sesizari-si-reclamatii/.

Horticultura S.A. face angajări

S.C Horticultura S.A. caută oameni care doresc să se alăture echipei în toate activitățile ce țin de organizarea și aranjarea spațiilor verzi. Posturile disponibile: Muncitori necalificați – 15 posturi Dulgher-…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole