Când țevile sunt reci, șobolanii fug la adăpost – Alina Gorghiu, penalul Cosmin Șandru, Marilen Pirtea și Ben Ardelean

Timișoara a fost lăsată singură în fața valului de frig din calorifere. De ce? Simplu. Calculul politic liberal spunea că timișorenii nu mor dacă nu au căldură pentru câteva zile și nici nu se împut dacă nu se spală o perioadă. Singurul care suferea cu adevărat era primarul, pardon Primarul, scris în varianta liberală.

Exact. Liberalilor din Timiș, că de la unul ca Florin Cîțu ce să aștepți, nu le-a păsat absolut deloc de timișoreni, dovadă că niciunul nu a empatizat cu necazul oamenilor, ci doar au cerut demisii. A oricui, dar să nu fie de la ei. Tot ce a contat a fost că l-au prins pe Fritz la înghesuială și și-au zis că acum e momentul să-l terminăm.

Toți, dar absolut toți parlamentarii liberali s-au ascuns ca șobolanii, ca niște lași infecți care de fapt au fost tot timpul, doar că părând anticomuniști, timișorenii tot le-au semnat cecuri în alb.

Nici măcar unul nu a venit cu o soluție sau să-l vedem alergând ca nebunul, rupându-și hainele de pe el, prin centrul orașului, zbierând la

propriul Guvern să-i salveze prietenii, rudele, familia, amantele, simpatizanții, alegătorii. Niciunul.

Unde a fost acum Elena Udrea de Timiș, numita big time Alina Gorghiu? S-a dus ea ca mare susținătoare a arătării ăleia de Cîțu să-i spună live pe Facebook, ca George Simion, că îi pune chiloții pe față dacă nu deblochează situația din Timișoara? Conform informațiilor din presa centrală este ocupată cu împărțirea de funcții în noul Guvern, adică singurul său scop în viață, preamărirea.

Unde a fost marele rector Marilen Pirtea, care în 2016 negocia trecerea la PSD? Sau la el în BMW-ul primit, să spunem dubios, nu ilegal, de la o firmă, climatizarea funcționează?

Unde a fost teologul Ben-Oni Ardelean, care se potrivește perfect cu zicala “să faci ce zice popa, și nu ce face popa”?

Unde a fost deputatul ginerică, devenit și penal pentru dare de mită, Cosmin Șandru?, al cărui socru s-a îmbuibat cu contacte de la Primăria Dudeștii Noi, condusă de țărănoiul parvenit de Alin Nica, și a cărui nevastă a devenit apoi consiliera personală a incompetentului dovedit din fruntea județului.

Unde au fost acești vajnici liberali? care cerșesc în campaniile electorale voturile oamenilor, toți camuflați în țoale de boschetari pentru a părea umili în fața celor cu salarii de 2.000 de lei, ca apoi să le fie sufocat creierul de nodurile de la cravatele care nu se coboară la nivelul venitului minim garantat.

Toți, dar absolut toți, fug și au fugit de răspundere. De răspunderea că 8 ani au administrat Coltermul pe care l-au băgat la ATI și nu l-au mai scos de acolo. Toți, dar absolut toți, se fac vinovați de finanțele din Primăria Timișoara. Ei asta vor să mascheze, asta vor să ascundă.

Porcăria de piatră cubică din Piața Unirii, altă mare realizare a lor, este prea puțină și prea mică față de Cîți bolovani ar merita acești nenorociți să fie aruncați după ei și averile confiscate, că doar acolo îi doare, la bani.

Toți, dar absolut toți, sunt niște personaje abjecte care au lăsat timișorenii în frig de dragul unui calcul politic.

Un singur noroc există. Că PNL a ajuns un cadavru politic care se îndreaptă spre soarta PNȚCD și nu va merita nici măcar o înmormântare creștinească, ci un scuipat în bot.

Măcar cei de la PSD au făcut ceva. Au anunțat că soluția lor era să spună populației din timp că va sta în frig. Să aibă timp să-și cumpere pături și calorifere. Te și întrebi cine dracu le dă idei și ăstora.

Ăștia sunt! Niște șobolani!

Recomandările noastre

Cele mai citite articole